SKIP TO CONTENT

Peugeot er officiel bilpartner på Hjertegalla 2024

PEUGEOT er stolt af at kunne annoncere sit partnerskab med Hjerteforeningen og støtte deres vigtige arbejde med at forebygge og bekæmpe hjertesygdomme. Som officiel bilpartner på Hjertegalla 2024, en af Danmarks mest betydningsfulde velgørenhedsbegivenheder, ønsker PEUGEOT at sætte fokus på hjertesagen og kampen for at redde liv gennem Hjerteforeningen.

 

Tallene taler for sig selv: 1 ud 5 danskere dør af en hjerte-kar-sygdom, ca. hver 8. minut bliver en dansker ramt af hjerte-kar-sygdom – og hver dag falder ca. 14 danskere om med hjertestop uden for et hospital. Der er fokus på forskning og forebyggelse i Danmark, men som tallene viser, er vi langt fra i mål. Hjertelægers forskning giver ny viden og mulighed for ny behandling, der er med til at redde liv. Men der er brug for endnu flere ressourcer – både til forskning og forebyggelse – og derfor er Hjertegalla et vigtigt redskab til at sætte spotlight på Hjerteforeningens arbejde. For vi kan alle blive ramt.

 

Mange tror fejlagtigt, at det oftest er ældre familiemedlemmer, der bliver ramt af en hjertesygdom, men det er på ingen måde tilfældet. Netop derfor er forskningen i dette område så vigtigt. Én af de danskere, der både nyder godt af og bidrager til ny forskning, er Theis Prip, som er klargøringsspecialist hos Peugeot – K.W. Bruun Automotive. Han er 47 år, men på trods af sin relativt unge alder, havde hans hjerte brug for lidt ekstra hjælp og han fik derfor indopereret en pacemaker (ICD). ”Jeg er meget taknemmelig over det forløb, jeg har været igennem, hvor både operationen og det efterfølgende genoptræningsforløb har været en gamechanger for mig. Jeg er nu en del af et forskningsprojekt, hvor mine data forhåbentlig kan bidrage til at gøre lægerne endnu klogere på fremtidig behandling. Jeg finder stor inspiration i de hjertesunde opskrifter, der er er tilgængelige for alle på Hjerteforeningens hjemmeside – og så glæder jeg mig til helt konkret at støtte Hjertegalla ved at sørge for, at bilerne til billotteriet funkler som stjerner i spotlyset.”

 

Trine Højbjerg Jensen er Marketing Project Manager hos Peugeot – K.W. Bruun Automotive og for hende har dette partnerskab en helt særlig betydning – hun er nemlig født som hjertebarn: ”Jeg er utrolig stolt af, at Peugeot er bilpartner til Hjertegalla. Som hjertebarn står denne sag mig meget nært, da jeg selv blev født med en hjertefejl. Min barndom var præget af begrænset fysisk aktivitet og hyppige sygdomsforløb, men takket være kompetente læger, der forstod at møde mig i børnehøjde, følte jeg mig altid tryg. Hjerteforeningens arbejde er afgørende, og det betyder meget for mig at være en del af en virksomhed, der anerkender og støtter deres indsats.”

 

Hjertegalla 2024, der løber af stablen den 14. september og vises på TV2 Charlie, vil byde på en spektakulær aften med underholdning, quiz og billotteri, alt sammen med det formål at støtte Hjerteforeningens arbejde. Ved at deltage i billotteriet har man mulighed for at vinde en af PEUGEOTs elektriske biler: E-2008, E-308, E-308 SW eller E-3008.

 

Som officiel bilpartner for Hjertegalla 2024 ønsker PEUGEOT at sætte fokus på Hjerteforeningens dedikation til at redde liv gennem forskning og oplysning samt deres støtte til hjertesyge og deres pårørende – og inviterer alle til at støtte op om Hjerteforeningens arbejde: https://hjerteforeningen.dk/hjertegalla/lotteri?VIND=SUV